Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

21.1.15

Butlletí de novel·la.


Recordem Agatha Christie
Va fer d’infermera, va descobrir les novel·les de misteri gràcies a la seva germana, que les hi llegia en veu alta, i va veure com els seus primers manuscrits eren rebutjats per les editorials. Enguany celebrem el 125è aniversari del naixement de la “reina del crim”, Agatha Christie, i descobrim les curiositats de la seva biografia i un llistat de les principals obres que trobaràs a les biblioteques.
Més informació
L’autor que escrivia sobre el costat fosc
L’artífex de la cèlebre novel·la “El tercer home”, Graham Greene, diferenciava en la seva producció les novel·les “d’entreteniment” d’aquelles que considerava “serioses”. No va ser fins al final de la seva carrera que va decidir barrejar ambdos ingredients i aconseguir, així, grans èxits com “El factor humà” o “L’americà tranquil”. Algunes de les seves novel·les han estat dutes al cinema i va arribar a vendre 24 milions d’exemplars de les seves obres. 
Més informació
El darrer llibre de Pearl S. Buck
Un llibre inacabat i perdut durant gairebé quaranta anys apareix el 2012. Es tracta d’“El eterno asombro”, l’obra que escrivia la guanyadora del Premi Pulitzer (1931) i Premi Nobel de Literatura (1938), Pearl S. Buck, quan va morir l’any 1973, pràcticament arruïnada. Les seves novel·les, que trobaràs a les biblioteques, van apropar la Xina i altres països asiàtics als seus lectors d’Occident.  
Més informació
Acabats d’arribar a les biblioteques
El bigoti
De la versatilitat d'Emmanuel Carrère neix la capacitat per confondre els gèneres disfressant de documental la ficció o la ficció d'assaig, però dominant a la perfecció els mecanismes de la narrativa. "El Bigoti" n'és un magnífic exemple. 
Més informació
Una casa de tierra
 "Una casa de tierra", l'única novel·la de Woody Guthrie, conclosa el 1947 i inèdita fins ara, és un cru retrat del Dust Bowl nord-americà que, amb les seves tempestes de sorra i la seva pertinaç sequera, va agreujar els devastadors efectes de la Gran Depressió dels anys trenta. 
Més informació
Un millón de gotas
Una gran història d'ideals traïts, de vides sacsejades per un destí implacable, un visceral i profunda història d'amor perdurable i de venjança postergada; un intens thriller literari que recorre sense donar treva la Història europea.
Més informació
El libro de mi destino
"El libro de mi destino" és una captivadora història d'amor i amistat, esperança i dolor situada a l'Iran que, a través d'una singular perspectiva íntima, ens obre les portes a la turbulenta realitat d'una societat obstinada a relegar les dones a un degradant segon pla.
Més informació
Arte salvaje
Jim Thompson va escriure diverses de les novel·les més negres, atrevides i innovadores de la literatura nord-americana moderna, entre elles "El asesino dentro de mí", "Los timadores" i "La huida". La seva ficció continua sent un d'aquests trencadors exemples d'art popular personal i profundament subversiu. 
Més informació
I molt +
Recorda que al prestatge virtual de novel·la de la Biblioteca Virtual trobaràs totes les recomanacions de  llibres, cinema i música dels bibliotecaris i les activitats de les biblioteques sobre el tema que més t’interessa.
Canvis en la subscripció
Si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d’El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Xarxa de Biblioteques
Municipals
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat
Segons el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades han estat incorporades en el fitxer “Xarxa de Biblioteques”, titularitat de Diputació de Barcelona, degudament notificat a l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades amb la finalitat de gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals.Per exercir els drets d’accés, cancel·lació, rectificació o oposició de les dades personals previstos a la Llei els usuaris poden comunicar-ho per les següents vies:
  • a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la XBM acreditant la seva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
  • b) per correu electrònic a qualsevol de les biblioteques de la XBM firmat mitjançant signatura digital, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
  • c) accedint, mitjançant el seu codi d’usuari i PIN, a l'espai personal del Catàleg Col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i correu electrònic i els que en el futur s'hi puguin afegir.