Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

20.12.14

Campanya de recollida de joguines.

L'Ajuntament de Sant Vicenç col·labora un any més en la recollida de joguines de la Creu Roja.


Que la campanya sigui un èxit depèn de tu, acosta't a un dels punts de recollida del municipi i deixa una joguina nova, ajuda’ns a què cap nen de Sant Vicenç es quedi sense joguina la Nit de Reis.


L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, mitjançant la Regidoria de Benestar Social i la Policia Local, col·labora, un any més, en la campanya “No és per les joguines. La teva solidaritat, els seus drets” de la Creu Roja amb la qual s’espera recollir milers de joguines per als nens i nenes en risc d’exclusió social.

D'aquesta manera, fins al 2 de gener, tothom que hi vulgui col·laborar podrà dipositar la seva joguina als punts de recollida que trobareu en els següents equipaments municipals:


  • Biblioteca Municipal La Muntala: Riera del Gorg, s/n
  • Pavelló Municipal Toni Sors: Av. Toni Sors, s/n
  • OAC de l’Ajuntament: c/ Sant Antoni, 13 


Tanmateix,i amb l’objectiu de sumar esforços, aquesta campanya es complementarà amb la celebració del IV Torneig solidari de futbol 7, organitzat per la Policia Local, que se celebrarà el 28 de desembre, a partir de les 9 del matí, al Camp Municipal de Futbol, on també podreu deixar les vostre joguines.

És requisit de la campanya que les joguines siguin noves, per compromís amb els infants i per la solidaritat. No es tracta de donar allò que ja no es necessita o vol més, sinó aportar. A més, han de ser educatives, no bèl·liques, no sexistes i no han d’estar embolicades per tal de facilitar el treball del voluntariat de Creu Roja, i han d’anar acompanyades de piles si en requereixen per funcionar.