Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

29.10.10

Nota informativa sobre Care Santos

L'escriptora i periodista Care Santos dinamitzarà avui la tertúlia literària al voltant del seu llibre Bel: amor més enllà de la mort. És una excel·lent oportunitat per conversar sobre literatura amb una escriptora de renom.


Mataronina i llicenciada en dret, col·labora en mitjans de comunicació de nivell estatal, com és el cas del Cultural, suplement literari del Mundo.

Fundadora i presidenta de l'associació de Joves Escriptors, està especialitzada en la novel·la juvenil; tot i escriure per al públic general.

Ha rebut nombrosos premis com l'Ana María Matute de narració breu l'any 1998, més recentment el Barco de Vapor l'any 2009.

Porta mitja vida escrivint llibres, contes, poemes, assaig, novel·les romàntiques, gòtiques, d'aventures, i algunes d'elles han estat traduïdes al lituà, alemany, italià o portuguès.

És una escriptora molt pròxima als lectors doncs participa de les xarxes socials i té una plana web oficial, caresantos.com, i un quadern de bitàcola en línia anomenat Silencio lo demás.
Us convidem a assistir-hi,