Ubicada en el Centre Cívic El Gorg, la Biblioteca Municipal La Muntala és un servei públic municipal, obert a tothom. La nostra missió és ser un espai de referència per als ciutadans de Sant Vicenç de Montalt en la resolució de les seves necessitats formatives, culturals i lúdiques; així com un lloc de trobada i de cohesió social. Els nostres trets d'identitat són l'atenció personalitzada i la prescripció lectora.
 
Horari: de dilluns a divendres, de 16 h a 20.30 h. Dimarts i dijous, de 10 h a 13.30 h. Dissabtes, de 10 h a 14 h

20.10.10

L'hora del conte 20 d'octubre

Relació de llibres narrats avui:


Gliori, Debi. Quina sorpresa!

Bonica història que parla del naixement d'un germà petit i la forma de preparar el germà gran tot fent-lo partcipar de l'alegria familiar. En Milo, el pingüí protagonista, carretejarà durant tot un dia l'ou que està a punt d'obrir-se i quina serà la seva sorpresa que l'ou que han estat ponent els pares és un regal per a ell.

Delicioses il·lustracions, genial història.


Solotareff, Grégoire. Tu gran i jo petit.

I aquest cop un llibre que no és precisament alegre, al contrari, tracta de les persones més necessitades i la solidaritat dels altres. Com el petit Elefant protagonista, abandonat i sense pares, acollit pel rei Lleó veient la penúria que està passant. Qui diria, després de molts anys, que el ja no tan petit Elefant recolliria el Lleó del carrer, desposseït de reialme, palau i taula on menjar. Tot i això, continua sent vist com una gran persona per l'Elefant, després de tot el que va fer quan més el necessitava.

Certament les grans accions caracteritzen les grans persones.

I finalment s'ha narrat el tradicional Hansel i Gretel amb la col·laboració de dues jovenetes rondallaires, cosa que celebrem.